Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g de noix de coco fraîche, râpée
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ grenade, égrainée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Crème au lait de coco
15 Min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Pannacottas after eight
5u. 35min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min