Urządzenia i Akcesoria
Coconut Rice Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
lime peel thin peel only, no pith½ oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
garlic clove1
-
ginger peeled (approx. same size as garlic clove)1 piece
-
red onion quartered2 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in strips (¾ in.)2 ½ oz
-
cilantro leaves only8 sprigs
-
fresh mint leaves (approx. 8 leaves)2 sprigs
-
lime juice½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
mirin1 oz
-
sesame oil½ oz
-
green onions (approx. 2 green onions, cut on the bias)1 oz
-
2 oz raw cashews, unsalted and halvedraw macadamia nuts unsalted and halved2 oz
-
unsweetened coconut flakes1 oz
-
fruit (opcjonalnie) e.g. blueberries, fresh mango or canned peaches, cubed5 - 6 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
water10 oz
-
rice8 oz
-
frozen green peas2 oz
-
frozen corn kernels2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
3067 kJ /
733 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Coconut and Apple Crumble
45 min
Texas Coleslaw
15 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Citrus and Carrot Juice
5 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Turkey Chili
45 min