Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
unsalted pistachios, shelled, peeled4 oz
-
whole raw almonds skin on4 oz
-
white sesame seeds1 oz
-
whole cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
salt divided½ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
red onions quartered10 oz
-
serrano chili stem removed, plus extra to garnish1
-
apple cider vinegar4 oz
-
sugar1 oz
-
water11 oz
-
spaghetti squash (24-32 oz), halved, deseeded1
-
fresh cilantro, chopped leaves and tender stems½ oz
-
freshly squeezed lime juice1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Green Smoothie
10 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Egg Puffs
25 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min