Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 g de beurre
- 100 g de sucre et un peu plus pour les ramequins
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 4 œufs
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- 15 g de fécule de maïs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 15 - 20 g de sucre glace (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2484 kJ / 595 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au poireau
40min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1 Std. 30 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Lasagnes classiques
2h 5min
Éclairs au chocolat
1 godz. 15 min
Bœuf laab
1 godz. 5 min
Roses des sables
50 Min
Tartelettes aux fraises
1 godz. 15 min
Cupcakes framboise-coco
2 godz. 20 min
Citron chaud
10 Min
Roulé au chocolat et noisettes
1 Std.
Beignets aux pommes
45min