Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon serrano
- 2 œufs, durs
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre
- 30 g d'oignon
- 170 de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 2 pincées de sel (assaisonner au goût)
- 2 œufs
- 200 g de panure
- d'huile d'olive extra vierge (pour frire)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2.64 g
- Węglowodany
- 5.64 g
- Tłuszcz
- 6.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de potiron
35min
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Poulet citron
50min
Sauce à l'ail
10min
Sauce béchamel
15 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Éclairs au chocolat
1h 15min
Soupe au potiron
35min
Poulet au poivron rouge
1h 5min
Dessert au café
15 Min
Hamburger et coleslaw
40min
Soupe de carottes façon moro
1 Std. 45 Min