Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon serrano
- 2 œufs, durs
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre
- 30 g d'oignon
- 170 de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 2 pincées de sel (assaisonner au goût)
- 2 œufs
- 200 g de panure
- d'huile d'olive extra vierge (pour frire)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2.64 g
- Węglowodany
- 5.64 g
- Tłuszcz
- 6.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Mini calzoni
1h 20 min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Cannellonis
1h 20 min
Sauce hollandaise
15min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Fingers de poisson à la sauce tomate
50min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Hot-dogs grillés
2h