Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La mousse au chocolat noir
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 20 g de sucre, et 1 pincée pour les blancs d'œufs
- 80 g de lait entier
- 1 jaune d'œuf
- 4 blancs d'œufs
La mousse au chocolat caramel
- 200 g de chocolat au caramel, en morceaux
- 150 g de crème, 35 % m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1755 kJ / 422 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Quiche aux 4 fromages
45 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Cupcakes framboise-coco
2h 20min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 Min
Tiramisu fraises-sureau
3h 15min
Petits fondants au chocolat
40 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Mayonnaise à l'ail
10min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min