Urządzenia i Akcesoria
Spicy sea bass (samke harra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.4 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
No ratings
Peruvian Seabass Salad
No ratings
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 h
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 h
'Qamar el-din' juice
5 min
Asparagus Sauté
15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Mint lemonade
5 min
Broccoli Sauté
20 min