Urządzenia i Akcesoria
Spicy sea bass (samke harra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.4 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min