![Spicy sea bass (samke harra) Spicy sea bass (samke harra)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85A78D55-40CE-482E-9D2C-E018A4B98383/Derivates/17786ff4-3cec-44a0-a291-5d8253c76fb9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
lub 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM6)
Brak ocen
Salmon kabsa
40 min
Salmon kabsa
35 min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Red lentil soup with cumin
55min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Chicken pastilla
1h 10min
Apple, Raspberry and Citrus Fruit Juice
10min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Green Garlic Spread
10min