Urządzenia i Akcesoria
Irish Seafood Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Hot Crab Dip
35 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Shrimp Cakes
30 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Lobster Bisque
1 godz. 50 min