Urządzenia i Akcesoria
Irish Seafood Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 godz. 55 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min