Urządzenia i Akcesoria
Chicken with egg and almond sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spring onion pork ribs
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min