Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Tranche suédoise à la carotte
2h
Burger de poulet à l'indienne
4 Std.
Burgers de dinde
1 Std. 25 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Glace au caramel
9h
Tourte au poulet et à la poire
2 godz. 40 min
Tortillas de chia et quinoa et trio de dips
1 Std. 45 Min
Cookies aux dragées au chocolat
1h
Mousse à la truite
5 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h