Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Amandes cacao moka
50min
Rouleaux de printemps
55 min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1h 40min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 Std. 30 Min
Olives croustillantes
1 Std. 30 Min
Pudding aux fraises
2h 10min
Tourte au poulet et à la poire
2h 40min
Rouleaux aux noisettes
20 Min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Tranche aux prunes
1 Std. 30 Min
Canapés aux oeufs
10 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h