Urządzenia i Akcesoria
Glace au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
-
400 g de lait
-
80 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
200 g de crème, min. 30% M.G.
-
4 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1498 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 min
Moutarde aux figues
1 godz.
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 godz. 30 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Pure Sunrise
10 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
Brak ocen
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45 min
Mendiants au chocolat
40 min
Liqueur de noisettes au caramel
20 min