Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
- 400 g de lait
- 80 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 4 jaunes d'oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498 kJ / 357 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2 godz.
Amandes cacao moka
50min
Panna cotta
6h 15 min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Soupe au vin de Soleure
1 godz.
American apple pie
1h 20min
Dessert au café
15 Min
Gâteau à la crème
45min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min