Urządzenia i Akcesoria
Glace au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
-
400 g de lait
-
80 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
200 g de crème, min. 30% M.G.
-
4 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1498 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain de mie
3 godz.
Glace à la vanille
12 godz.
Glace à la pistache
10 godz. 35 min
Caramels à la crème
2 godz.
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8 godz. 50 min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Brak ocen
Glace à la noisette
5 godz. 20 min
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Mousse au jambon
10 min
Pain sandwich
3 godz.