Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait entier
- 6 jaunes d'œufs
- 135 g de sucre
- 100 g de sucre de canne complet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2518 kJ / 603 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip au fromage frais et aux herbes
10min
Brownies aux noix
50min
Pain vaudois à la croix
13 Std. 30 Min
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Petits fondants au chocolat
40 min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Brak ocen
Bûche au chocolat et à l'orange
3 godz. 45 min
Moules à la sauce tomate épicée
45 min
Glace au caramel
9h
Spaghettis à la carbonara
30 min
Saucisson au chocolat
6h 15min
Panna cotta à la compote d’ananas
Brak ocen