Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de fraises équeutées et coupées en deux
- 2 c. à café de pâte de vanille
- 250 g de sucre
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons des bois
25min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Frappé fraise-chocolat
10 min
Sablés irlandais
1 godz.
Gratin de poisson et pommes de terre (TM6)
1 godz. 10 min
Soupe à l'oignon
1 godz.
Salade de betteraves et halloumi sur pain toasté
Brak ocen
Goulasch
3 Std.
Crème au séré au chocolat blanc
Brak ocen
Petits pains aux fruits
3hod. 5min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min
Gelée de framboise et citron
45min