Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de fraises équeutées et coupées en deux
- 2 c. à café de pâte de vanille
- 250 g de sucre
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Riz au jasmin à la coriandre et à la lime
35 dk
Assiette bernoise
1h 15min
Pâtes fraîches
1sa
Sirop de vin chaud
12h
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 godz. 45 min
Salade de chou blanc (TM6)
15 Min
Bœuf bourguignon
2h
Trempette bière et fromage
15 Min
Truffes au moka
Brak ocen
Pie au bœuf et à la bière
1 godz. 40 min
Pain accordéon aux herbes
1h 20min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min