Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 40 g di zucchero
- 30 g di prezzemolo fresco
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 2 cucchiaini di cannella
- 6 uova
- 700 g di petto di pollo, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe di Giamaica, in polvere
- 80 g di olio di oliva
- 8 fogli di pasta brik
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2304 kJ / 554 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin dauphinois
50 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 dk
Hamburger alla messicana
4sa 25 dk
Insalata di würstel e formaggio
Brak ocen
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20min
Panini farciti alla marocchina (Batbout)
2h 40min
Magdalenas
1 godz.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen
Cake al limone sofficissimo
1h 30min