Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 patate a pasta farinosa, (grandi), con la pelle pulita
- 60 g di formaggio semistagionato, a pezzi (es. Cheddar)
- 20 g di burro
- 6 steli di erba cipollina fresca, tagliata a pezzi (1 cm)
- 30 g di carote, a rondelle (4 mm), per guarnire
- 12 piselli surgelati, scongelati, per guarnizione
- 6 spaghetti, tagliati a pezzetti lunghi 3 cm, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1162 kJ / 278 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Couscous di cavolfiore
Brak ocen
Feta al cartoccio
25 min
Insalata di verdure al bicchiere
20 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Fastenwähe di Basilea
2 godz.
Biscotti tipo Oreo®
3h 50min
Mousse veloce al caffè
5 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Pollo con purea di patate
1 godz. 15 min