![Cordon bleu Cordon bleu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5D0762E-CEAD-4AAA-9820-B1088491BC0E/Derivates/36733625-CCDD-4DE5-81D1-C185F82C1E7E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di petto di pollo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 4 fettine di prosciutto cotto
- 4 fette di formaggio per sandwich
- olio per friggere
- 3 uova sbattute
- 100 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3213 kJ / 768 kcal
- Białko
- 59.3 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 50.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cordon bleu
30 Min
Lasagne al forno
2sa 30 dk
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
New York cheesecake
6h 30min
Pesto alla genovese
20 Min
Lasagne classiche
2 Std.
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Rösti alla bernese
40 Min
Focaccia con pomodori
40 Min