Urządzenia i Akcesoria
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pezzi
Składniki
-
170 g di zucchero
-
80 g di burro a pezzi
-
200 g di farina
-
1 limone solo la scorza grattugiata
-
110 g di acqua di fiori d'arancio
-
250 g di mandorle pelate
-
2 cucchiaini di cannella
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee dal Marocco
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Amaretti all'albicocca
40 min
Gamberi al curry
35 min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 godz. 30 min
Läckerli di Basilea
1 godz. 10 min
Knöpfli
50 min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Brak ocen
Magdalenas
1 godz.
Pizza turca - Lahmacun
1 godz. 10 min
Pollo alla stroganoff
50 min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 godz. 30 min
Salsa french dressing
20 min