Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sarrasin, non torréfié
- 140 g de graines de quinoa
- 200 g de riz blanc, long grain
- 30 g de graines de lin
- 200 g d'eau, bouillante
- 1 c. à café de sel
- 10 g de sucre
- 90 g de fécule de pomme de terre
- 300 g d'eau, à température ambiante
- 2 c. à café de levure sèche, sans gluten
- 20 g d'huile de colza
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 3115 kJ / 744 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 160.3 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Glace au citron
12h 30min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Pain aux poires
Brak ocen
Sauce automnale
10 min
Gâteau au chocolat léger
2h 15min
Glace au caramel
9 Std.
Pain ciabatta
1h 45min
Focaccia croustillante
2h 10min
Tartelettes aux oignons
35 Min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Confiture pomme-pomme de terre
25 min