Pains à hamburger complets
TM31 TM5 TM6

Pains à hamburger complets

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 250 g de pommes de terre à chair ferme, en dés (1 cm) (voir conseil)
  • 250 g de grains de blé
  • 75 g de lait
  • 1 cube de levure fraîche (40 g)
  • 3 oeufs
  • 250 g de farine blanche sans gluten
  • 2 c. à café de sel fin
  • 60 g de beurre, ramolli, en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
1837 kJ / 439 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy