Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre, et un peu pour saupoudrer
- le zeste d'orange, de 1 citron
- 150 g de jus d'orange
- 8 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 60 g de beurre, à température ambiante
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1533 kJ / 367 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Assiette bernoise
1h 15min
Lasagnes classiques
2 Std.
Glace au jogourt et à la mangue
Brak ocen
Gâteau de Pâques
1h 45min
Madeleines
1 Std.
Mini-plumcake au yogourt
40min
Macarons au caramel
1h 50min
Gâteau au yogourt
1 Std. 40 Min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Gâteau à la crème
45min