Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de sucre
- 180 g d'amande crue
- 100 g d'abricots secs
- 2 blancs d'oeufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de miel
- 100 g de fruits à coque mélangés, entiers (ex. pistaches, amandes et noisettes)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Omelette aux courgettes
40min
Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge
2sa 40 dk
Quenelles au cresson
Ninguna valoración
Tranche à l'avoine
1h 40min
Chili non Carne
1u.
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30 min
Pâtisseries méditerranéennes
Ninguna valoración
Glace à la noisette
5h 20min
Biscuits aux noix
1h 15min
Soupe au potiron, chou-fleur et chou romanesco
45 min
Tartare de légumes
25min
Focaccia sans gluten
1u.