Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chair de mangue, fraîche, en morceaux (3 cm)
- 2 fruits de la passion, pulpe
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 200 g de sucre gélifiant (2:1)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 205 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Sel aux herbes
5 Min
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1 Std. 15 Min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Citronette et vinaigrette
10 Min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Pain aux poires
Brak ocen
Confiture d’ananas et de gingembre
40min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cake à l'orange
1 Std.
Tresse bernoise
1h 45min