Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème pâtissière
15 Min
Empanada au thon (pâté)
1 godz. 10 min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Amandes cacao moka
50min
Cantucci au chocolat et pistache
2 godz.
Brownies
45min
Panna cotta
6h 15 min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min