Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Mini pizzas «Tricolores »
Keine Bewertungen
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Cheesecake glacé
3 Std.
Florentins
2 Std.
Biscuits aux noix
1 godz. 15 min
Sucre glace
5 Min
Glace au miel
17h 45min
Baisers au chocolat et noisettes
1 Std. 25 Min
Rochers coco chocolat
20min
Crème Thermomix®
45min