Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre
- du zeste d'orange, 2 lamelles (1 x 4 cm chacun)
- 1 - 2 pincées de cannelle, moulue
- 100 g de chocolat noir 70%, en pastilles
- 50 g de chocolat au lait, en pastilles
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Assortiment de truffes au chocolat
45 dk
Rouleaux de printemps
55 dk
Sel aux cèpes
5 menit
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8h 50min
Tourte aux poires
9 Std.
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min
Caramels à la crème
2h
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1sa
Macaronis du chalet
45 dk
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 Min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Gâteau à la crème
45 dk