Urządzenia i Akcesoria
Guacamole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
200 g de tomates coupées en quatre
-
3 - 4 brins de coriandre, fraîche
-
2 avocats bien mûrs
-
80 g d'oignon coupé en deux
-
jus de citron, d'un ½ citronjus de citron vert d'un ½ citron vert
-
1 c. à café de pâte de piment
-
1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
440 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Houmus
10 min
Crème fouettée
10 min
Risotto
30 min
Pad Thai au poulet
20 min
Dumplings (raviolis chinois)
45 min
Houmous
5 min
Pesto de basilic
10 min
Toasts à l'ail
15 min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Chips croustillantes et guacamole
1 godz.