![Tris di riso, pesce e verdure Tris di riso, pesce e verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98CECC30-9BFC-4EDF-8C1F-C3258A6FA4F3/Derivates/CB2F0C17-9F60-46E5-8C86-701BF5C01E81.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
-
5
pomodori ciliegino a metà
lub 5 pomodori pelati a pezzi - 320 g di riso (cottura 13-15 min.)
- 700 g di acqua
- 150 g di piselli surgelati
-
2
filetti di trota salmonata (400 g circa)
lub 2 filetti di pesce bianco (400 g circa) - 150 g di gamberetti sgusciati
- 1 limone a fettine (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 69.3 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
Alternatywne przepisy
Risotto di farro con barbabietola
35 min
Spätzle alla grigionese
Brak ocen
Insalata di orzo (Bimby Friend)
1 godz.
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 min
Piatto colorato di verdure
45 min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30 min
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min