
Urządzenia i Akcesoria
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften50 g
-
Wasser500 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Rosenkohl am Strunk kreuzweise eingeschnitten500 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼
-
Orangensaft30 g
-
Walnussöl20 g
-
Weißweinessig20 g
-
körniger Senf10 g
-
Granatapfelkerne150 g
-
geräucherte Gänsebrust in dünnen Scheiben200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
375 kcal /
1571 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy