Rettich mit Boz’ner Sauce

Rettich mit Boz’ner Sauce

4.1 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 Portionen

Składniki

  • Wasser
    640 g
  • Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
    6
  • Weißweinessig mild
    60 g
  • Piment d'Espelette
    ½ TL
    ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Olivenöl
    60 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    4 EL
  • Rettich, weiß, lang geschält
    800 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 6 g
Kalorie 626 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...