Urządzenia i Akcesoria
Rettich mit Boz’ner Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
½ TL Cayenne-PfefferPiment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
626 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 10 min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1 godz.
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Blumenkohlsalat
40 min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1 godz. 10 min
Fenchelsalat
3 godz. 35 min
Radisalat
10 min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min