Rindsstroganoff

Rindsstroganoff

3.8 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    30 g
  • Zwiebeln in Vierteln
    120 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rindsroastbeef in Streifen (ca. 7 x 1,5 cm)
    700 g
  • Tomatenpüree
    140 g
  • Champignons, frisch in Scheiben
    300 g
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Rahm, 30% Fettgehalt
    200 g
  • frische Petersilie zerhackt, zum Garnieren
    8 - 10 Zweigchen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 4 g
Kalorie 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...