Peperonata all'orientale con funghi

Peperonata all'orientale con funghi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di sesamo, tostato
    30 g
  • di zucchero
    15 g
  • di zenzero fresco a fette
    10 g
  • di funghi cardoncelli, freschi tagliati a pezzi
    150 g
  • di peperoni misti tagliati a pezzi
    100 g
  • di salsa vegetariana di funghi orecchioni (o funghi ostrica)
    30 g
    30 g di salsa di ostriche
  • di foglie di basilico thai, fresche
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 112 kcal / 471 kJ
Białko 1.83 g
Tłuszcz 7.76 g
Węglowodany 9.95 g
Błonnik 1.411 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...