Peperonata all'orientale con funghi
TM31 TM5 TM6

Peperonata all'orientale con funghi

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g di olio di sesamo, tostato
  • 15 g di zucchero
  • 10 g di zenzero fresco, a fette
  • 150 g di funghi cardoncelli, freschi, tagliati a pezzi
  • 100 g di peperoni misti, tagliati a pezzi
  • 30 g di salsa vegetariana di funghi orecchioni (o funghi ostrica)
    lub 30 g di salsa di ostriche
  • 50 g di foglie di basilico thai, fresche

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
471 kJ / 112 kcal
Białko
1.83 g
Węglowodany
9.95 g
Tłuszcz
7.76 g
Błonnik
1.411 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy