Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 25 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 160 g di cipolle, tagliate in quarti
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fiocchi d'avena
- 2 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Purè di patate
45 min
Sformato di zucchine
1h 10min
Patate e bietole con uova affogate
45 min
Zuppa di barbabietole
45 min
Crostata di mele
1h 15min
Frittata
35 min
Frittata soffice alle patate
1h 15min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Frittata di zucchine
40 min