Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 25 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 160 g di cipolle, tagliate in quarti
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fiocchi d'avena
- 2 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di marmellata
1sa 10 dk
Torta salata alle verdure
Brak ocen
Burro
40min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Brak ocen
Feta al cartoccio
25 min
Contorno di verdure
25 min
Minestra di carote e menta
35 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1 godz.
Gnocchi Tricolore
35 min
Torta salata con formaggio e porri
1 godz. 5 min
Frittata soffice alle patate
1 Std. 15 Min