Frittata solo albumi

Frittata solo albumi

2.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • di albumi d'uovo (5 albumi)
    150 g
  • di cipollotto tagliato finemente
    30 g
  • di zucchina tagliata a dadini (2-3 mm)
    50 g
  • di pomodoro tagliato a dadini (2-3 mm)
    50 g
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva per ungere la carta da forno
    1 cucchiaino
  • di acqua
    500 g
  • di bresaola a fette
    50 g
    50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 103 kcal / 431 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...