
Urządzenia i Akcesoria
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di carote a pezzi400 g
-
di porri a pezzi300 g
-
di rape a pezzi200 g
-
di patate a pezzi (2 cm)100 g
-
di acqua800 g
-
di sale + q.b.2 cucchiaini
-
di pepe macinato2 pizzichi
-
di spinaci baby freschi200 g
-
di burro a pezzi40 g
-
di pomodori a dadini100 g
-
uova8
-
di pane tostato, a listarelle400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
279 kcal /
1169 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy