Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci

Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci

5.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di carote a pezzi
    400 g
  • di porri a pezzi
    300 g
  • di rape a pezzi
    200 g
  • di patate a pezzi (2 cm)
    100 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale + q.b.
    2 cucchiaini
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di spinaci baby freschi
    200 g
    200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente
  • di burro a pezzi
    40 g
  • di pomodori a dadini
    100 g
  • uova
    8
  • di pane tostato, a listarelle
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 279 kcal / 1169 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...