Rotoli di tacchino al gorgonzola

Rotoli di tacchino al gorgonzola

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • scaloppine di tacchino
    10
  • scalogno
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di spinacini lavati ed asciugati
    200 g
  • di Gorgonzola o un altro tipo di formaggio simile (es. Roquefort, Stilton), tagliato a pezzi
    250 g
  • di acqua
    700 g
  • di latte
    150 g
  • di farina
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 509 kcal / 2130 kJ
Białko 51.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...