Rotoli di tacchino al gorgonzola
TM31 TM5 TM6

Rotoli di tacchino al gorgonzola

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 scaloppine di tacchino
  • 1 scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di spinacini, lavati ed asciugati
  • 250 g di Gorgonzola o un altro tipo di formaggio simile (es. Roquefort, Stilton), tagliato a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 150 g di latte
  • 20 g di farina
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2130 kJ / 509 kcal
Białko
51.5 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy