Patate e bietole con uova affogate

Patate e bietole con uova affogate

3.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzione

Składniki

  • di latte
    200 g
  • di acqua
    160 g
  • dado per brodo vegetale in pasta
    1 ½ cucchiaino
    1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di curcuma, secca, in polvere
    1 punta di coltello
  • di senape
    2 cucchiaini
  • di patate a pasta farinosa a pezzi (2 cm)
    300 g
  • di acqua per cuocere le uova
    3 l
  • di aceto
    4 cucchiai
  • uova molto fresche (v. Consigli)
    8
  • di bietole a fettine sottili (1 cm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 270 kcal / 1128 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...