Formaggio a fette cotto al forno

Formaggio a fette cotto al forno

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di burro
    20 g
  • di formaggio svizzero (ad es. Appenzeller Rezent, Gruviera, Emmenthal o Tilsiter), a pezzi (2 cm) (vedi consiglio)
    300 g
  • di latte
    100 g
  • uovo
    1
  • di farina bianca
    50 g
  • di paprica dolce
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di pane bigio (spesso ca. 1 cm, circa 50 g, vedi consiglio)
    8 fette
  • di vino bianco
    8 cucchiai
    8 cucchiai di latte

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 693 kcal / 2895 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...