Urządzenia i Akcesoria
Peperoni marinati
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
700 g di peperoni misti (gialli, rossi, verdi)
-
100 g olio extravergine di oliva
-
35 g di aceto di vino bianco
-
3 pizzichi di pepe1 cucchiaino di cumino in polvere
-
3 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cavolfiore gratinato
55 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Ratatouille
40 min
Asparagi con patate
50 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Pizza alla romana
Brak ocen
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Funghi all'aglio
20 min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min