Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 330 g di farina, senza glutine
- 115 g di burro, a pezzi
- 1 uovo
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 125 g di formaggio fuso, a dadini o fettine
- 125 g di salame, a dadini o fettine sottili
- 2 uova
- 100 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Colorare le uova di arancione
55min
Grissini
2h
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pizza Margherita
2h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 Min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia con pomodori
40 Min