![Uova all'occhio di bue cotte a vapore Uova all'occhio di bue cotte a vapore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C59A5A34-ED68-4244-BBD1-472E15E61265/Derivates/A7968C9A-DBB8-4BDB-A7F0-A66A00E30B83.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 6 uova fresche, da frigorifero
- sale, q.b.
- pepe, a piacere (opcjonalnie)
- paprica dolce, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50min
Frittata
35min
Frittata solo albumi
35min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Uova sode
20min
Cottura della pasta
25min
Patate lesse
30min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Contorno di broccoli al cocco
40min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min