
Urządzenia i Akcesoria
Tortino di patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 porzioni
Składniki
-
burro per imburrare
-
Pangrattato per spolverizzare
-
spicchi di aglio2
-
di carote a pezzi100 g
-
di patate a pezzi1000 g
-
di cipolle tagliate in quattro spicchi70 g
-
di olio15 g
-
di pancetta affumicata200 g
-
uova2
-
di farina bianca100 g
-
di maizena10 g
-
di maggiorana secca2 cucchiai
-
di pepe nero1 - 1 ½ cucchiaino
-
di sale1 ½ - 2 cucchiaini
-
panna acida
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
284 kcal /
1192 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria