Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi

Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi

1.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

Involtini di verza al miglio
  • di chicchi di miglio
    250 g
    250 g di bulgur
  • di acqua
    1200 g
  • foglie di cavolo verza (6 grandi o 12 piccole)
    6 - 12
  • di cipolla a metà
    180 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di funghi freschi (tipo champignon, prataioli o shiitake)
    200 g
  • di burro
    20 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ½ - ¾ cucchiaino
Salsa ai funghi
  • di burro
    30 g
  • di panna (35% di grassi)
    80 g
  • di sale
    ½ - ¾ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ¼ - ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 283 kcal / 1185 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...