Frittata con il Egg poacher

Frittata con il Egg poacher

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di formaggio Gruviera a pezzi (3 cm)
  • 20 g di crescione inglese tagliato
  • 40 g di cipolla tagliata a metà
  • 6 uova
  • 20 g di burro temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di olio di semi di girasole per ungere
  • 75 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 162.6 kcal / 680.4 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...