
Urządzenia i Akcesoria
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a metà350 g
-
di pancetta a cubetti100 g
-
di filetto di maiale500 - 600 g
-
di sale2 cucchiaini
-
di pepe¼ di cucchiaino
-
di paprica dolce1 - 1 ½ cucchiaino
-
di pancetta magra, affumicata (60-80 g)6 - 8 fettine
-
di crauti in scatola500 g
-
foglia di alloro secca (opcjonalnie)1
-
bacche di ginepro (opcjonalnie)3
-
di acqua500 g
-
di patate a pezzi (3 cm)750 g
-
di olio per frittura3 cucchiai
-
di latte140 g
-
di burro40 g
-
di noce moscata in polvere2 - 3 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
590 kcal /
2467 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy