Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto

Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto

4.3 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 fette

Składniki

Galantina di pollo
  • di peperoni misti (es. rossi, verdi, gialli), a pezzi
    150 g
  • di petto di pollo senza pelle e ossa, a pezzi (3-4 cm)
    300 g
  • di coscia di pollo, disossata e senza pelle (circa 500 g di cosce di pollo intere), a pezzi
    300 g
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di sale alle verdure fatto in casa
    2 cucchiaini
    1 cucchiaino di sale, + 1 cucchiaino di erbe miste essiccate
  • di acqua
    500 g
Salsa allo yogurt profumata all’aneto
  • di aneto fresco le foglioline
    10 - 15 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di yogurt naturale
    300 g
  • di maionese
    50 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 34 kcal / 140 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...