Sciroppo di vin brulé

Sciroppo di vin brulé

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
1 bottiglia

Składniki

  • limoni
    2
  • stecche di cannella
    4
  • bacche di anice stellato
    2
  • di chiodi di garofano
    5 g
  • di pepe di Giamaica in polvere
    10 g
  • di semi di coriandolo
    15 g
  • di scorza di arancia (1x4 cm, senza la parte bianca)
    4 pezzi
  • di zucchero di canna
    600 g
  • di vino bianco secco
    100 g
    100 g di vino rosso
  • di succo di arancia
    500 g

Wartości odżywcze na 1 bottiglia

Kalorie 2746 kcal / 11489 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 686 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 32 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...