Urządzenia i Akcesoria
Panini cotti a vapore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 pezzi
Składniki
-
950 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, (6 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio extravergine di oliva q.b. per ungere
-
250 g farina di forza + q.b. per infarinare
-
1 cucchiaino di sale
-
3 cucchiaini di semi di sesamo bianchi o neri, + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane bigio in cassetta
Brak ocen
Confettura classica
55 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Roastbeef
35 min
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Condimento allo yogurt
10 min
Meringhe affogate
40 min
Pane per toast
3 godz.
Grissini
1 godz. 20 min
Grissini stirati
1 godz. 20 min
Pane al miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Zuppa al vino
1 godz.