![Zighinì Zighinì](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f8d3b470-86ab-4e5d-b5d8-79f277dee377/Derivates/f29c3730-0dc2-452a-a818-fdc3e2350b19.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di cipolle dorate a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di spezie miste (berberè)
- 150 g di acqua
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (3x3 cm)
- 800 g di pomodori pelati a pezzi con il loro liquido
- 10 g di sale
- 5 g di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3023.9 kJ / 722.7 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 19.9 g
- Tłuszcz
- 49.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 4.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liquore alle erbe aromatiche
169h
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Brak ocen
Panini al wasabi cotti a vapore
3h 30min
Crème caramel al cioccolato
1 Std. 30 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Salsa al formaggio di pecora
20 Min
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
20 Min
Milkshake al burro di arachidi
15 Min
Insalata di lenticchie
30 Min
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min