
Urządzenia i Akcesoria
Pane integrale al vapore
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 fette
Składniki
-
di burro per imburrare1 cucchiaio
-
di semola di grano duro per infarinare2 cucchiai
-
di chicchi di farro perlato250 g
-
di acqua1250 g
-
di miele (opcjonalnie)10 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato20 g
-
di farina di forza + q.b. per spolverizzare50 g
-
di aceto balsamico10 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di semi di girasole100 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
98 kcal /
409 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy