Aspic di verdure

Aspic di verdure

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 130 g di carote pelate e a dadini (1 cm)
  • 140 g di piselli surgelati
  • 130 g di peperone rosso pulito e a dadini (1 cm)
  • 5 g di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 12 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
  • 1 uovo sodo a fette
  • 100 g di mais dolce in scatola scolato e sciacquato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 60.7 kcal / 254 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 440.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...