Aspic di verdure
TM6 TM5

Aspic di verdure

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 130 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
  • 140 g di piselli surgelati
  • 130 g di peperone rosso, pulito e a dadini (1 cm)
  • 5 g di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
  • 1 uovo sodo a fette
  • 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
254 kJ / 60.7 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
2.4 g
Sód
440.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy