
Urządzenia i Akcesoria
Aspic di verdure
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
130 g di carote pelate e a dadini (1 cm)
-
140 g di piselli surgelati
-
130 g di peperone rosso pulito e a dadini (1 cm)
-
5 g di sale
-
5 g di dado per brodo vegetale
-
12 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
-
1 uovo sodo a fette
-
100 g di mais dolce in scatola scolato e sciacquato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
60.7 kcal /
254 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
7.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
440.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

E...state con Bimby
20 Przepisów
Włochy
Włochy