![Salsa Soubise Salsa Soubise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35771288-46ab-4c14-9306-99914fe53f24/Derivates/a0d5c445-3989-4c73-b586-9bf9dc89c857.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Tiramisù al caramello
4 godz. 50 min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Cheesecake in vasetto
4 Std.
Salsa olandese (TM6)
15min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min